Centru de Angajări: Caravana cu Angajări a adus împreună oameni și companii, generând noi oportunități de joburi

Centru de Angajări: Caravana cu Angajări a adus împreună oameni și companii, generând noi oportunități de joburi

În perioada 19-30 aprilie 2023, Centrul de Angajări a organizat cel mai cunoscut eveniment de recrutare al său, Caravana cu Angajări. Acest eveniment este deosebit de important pentru candidați și companii, deoarece oferă un mediu sănătos în care cele două părți pot beneficia de eficiență, atât din punct de vedere al timpului, cât și al bugetului.  

Pe parcursul a două săptămâni, sute de candidați au venit în căutarea unui nou job, iar companiile partenere, printre care și Österreich – Christof Industries, au avut oportunitatea să selecteze cei mai buni candidați pentru posturile disponibile.

Ce este Caravana cu Angajări

Caravana cu Angajări este o strategie eficientă din punct de vedere al timpului și bugetului, pe care Centrul de Angajări o folosește cu succes de 4 ani pentru a crea o punte solidă între candidați și companii. Cu fiecare an, evenimentul devine din ce în ce mai popular dintr-un motiv foarte simplu: costurile de recrutare sunt din ce în ce mai ridicate și, adesea, companiile nu mai văd un avantaj semnificativ prin folosirea metodelor de recrutare tradiționale. Afișarea unui job online poate necesita o sumă deloc de neglijat, la care se adaugă și timpul pentru selecția candidaților, în timp ce prezența fizică în cadrul unui eveniment de recrutare crește șansa ca viitorul angajat să se programeze la un interviu și chiar să îl susțină imediat. 

Evenimentul care are loc în diverse orașe din țară, în funcție de nevoile angajatorilor, a primit deja recunoștința candidaților și companiilor care și-au atins obiectivele prin intermediul acesteia. 

Ce înseamnă Caravana cu Angajări

  • Caravana cu Angajări este evenimentul care are capacitatea de a conecta candidații cu cei mai potriviți angajatori. Este un eveniment care creează punți între oameni și companii și facilitează procesul de recrutare;
  • Într-o lume în care găsirea unui job potrivit poate fi o provocare, Caravana cu Angajări vine în ajutorul candidaților și le oferă un mediu propice pentru a-și găsi următoarea oportunitate în carieră;
  • Pentru companii, Caravana cu Angajări este oportunitatea angajatorilor de a recruta candidații potriviți și de a-și dezvolta afacerea. Pentru candidați, evenimentul este oportunitatea unică de a-și pune în valoare abilitățile și de a-și îndeplini obiectivele profesionale și, de ce nu, personale;
  • Caravana cu Angajări este mai mult decât un eveniment de recrutare – este o experiență care își propune să inspire, să colecteze și să dezvolte comunitatea de afaceri.

Cu ajutorul acestui eveniment, Centrul de Angajări și-a demonstrat, încă o dată, angajamentul față de comunitatea de afaceri și fata de dezvoltarea profesională a oamenilor.