Soluții personalizate pentru forța de muncă și angajați excepționali

Industria ospitalității a fost nevoită să se redefinească după pandemia de COVID-19, ceea ce a însemnat investiții, concepte și locații noi. Două dintre problemele acestei industrii sunt lipsa de personal și locurile de muncă vacante pentru bucătari, ospătari, cameriste sau recepționeri. 

6 din 10 restaurante, cafenele și baruri se închid înainte de 1 an de la deschidere, lipsa de personal și fluctuația lui fiind două dintre motivele principale.

Soluțiile personalizate ale Centrului nostru de Angajări, eficiența și rapiditatea procesului nostru de recrutare vin în întâmpinarea tașe, fie că manageriezi un pub, restaurant, bar, hotel, club de noapte, parc tematic, agenție de turism sau firmă de catering.

Beneficii:

Experiența în domeniu ne recomandă să oferim consultanță de top, bazate pe analize și tendințe ale pieții. Reduci timpul necesar pentru recrutare, iar modul nostru de lucru elimină birocrația, reducând cheltuielile.

Succesul tău este și al nostru. Anticipăm nevoile pieței și întotdeauna oferim cele mai bune soluții de outsouring, leasing de personal, recrutare și managementul forței de muncă.

Întotdeauna am creat servicii care ies din sfera convenționalului. Credem că transformarea unei probleme într-o oportunitate necesită agilitate și expertiză din partea noastră, astfel încât tu să te ocupi doar de dezvoltarea afacerii.

Cunoaștem provocările pieței și de aceea oferim soluții rapide. Garantăm înlocuirea în maxim 72 de ore a oricărui angajat. De asemenea, modul nostru de lucru reduce timpul de angajare. Avem întotdeauna o listă cu candidați extraordinari.

Adaptabilitatea la schimbare este un atu, iar echipa noastră este cunoscută pentru expertiza și agilitatea sa, indiferent de locația ta. Recrutăm personal calificat și necalificat în fiecare zi și avem soluții pentru orice provocare.

Potrivit unui studiu derulat de The Network, Boston Consulting Group și eJobs Romania, angajatorii din România caută candidați cu experiență în industria ospitalității, transporturilor și logisticii. Peste 13.000 de joburi au fost publicate pentru aceste sectoare, 11.000 fiind doar din HoReCa.

Aici, la Centrul de Angajări, gestionăm recrutarea, intervievarea candidaților, selecția acestora și relația cu managementul, nu în luni, ci în zile. Strategia noastră de recrutare te ajută să economisești timp prețios și bani, atenția ta concentrându-se pe afacere și creșterea ei.

Cele mai mari provocări ale industriei ospitalității sunt integrarea noilor angajați și reținerea personalului.

Dacă outsourcing-ul îți salvează timp prețios în procesul de recrutare și selecție a personalului potrivit, leasing-ul de personal îți oferă flexibilitatea și rapiditatea de care ai nevoie pentru a te dezvolta. Astfel vei plăti doar costul forței de muncă pe care îl utilizezi pe perioadă determinată. Soluția de muncă temporară este scalabilă, iar tu nu trebuie să colaborezi cu mai multe agenții pentru a putea să selectezi candidații potriviți, capabili să îndeplinească cerințele din fișa postului.

Orice industrie și sector.

Oriunde în România și în Marea Britanie.

Oportunitățile de dezvoltare pot fi fructificate oricând. Secretele succesului sunt agilitatea și expertiza echipei de peste 20 de ani.