Centrul de Angajări își extinde prezența în Brașov cu un nou birou și servicii personalizate de recrutare complete

Centrul de Angajări își extinde prezența în Brașov cu un nou birou și servicii personalizate de recrutare complete

Noi oportunități de dezvoltare pentru companii și candidați

Centrul de Angajări, cea mai rapidă agenție de recrutare de personal, și-a deschis recent un nou birou în Brașov, în dorința de a crea mai multe oportunități pentru angajatorii și angajații din regiune. Prin aceasta nouă extindere, agenția își reinventează misiunea de a conecta oamenii cu cele mai bune companii.

Noul birou nu este doar o oportunitate incredibilă pentru cei ce caută un loc de muncă, ci și pentru angajatori. Astfel, compania își propune să ofere soluții personalizate și adaptate nevoilor specifice pieței muncii din regiune, bazate pe expertiza și experiența acumulată în cadrul diverselor industrii. Prin intermediul noii locații, Centru de Angajări se asigură că membrii comunității din Brașov și din zonele învecinate au acces la o varietate mai mare de joburi în diverse sectoare, iar companiile vor putea acum să găsească cei mai buni candidați mai rapid, permițându-le să se concentreze pe dezvoltarea afacerii lor, în timp ce Centrul de Angajări se ocupă de procesul de recrutare, outsourcing, leasing de personal, administrare personal, payroll și toate serviciile conexe.

De asemenea, angajații vor beneficia de o mulțime de resurse odată cu deschiderea acestui nou birou, care îi pot ajuta sa identifice noi locuri de munca, care să corespundă cu abilitățile și interesele lor. În plus, Centrul va oferi sprijin în dezvoltarea carierei, inclusiv formare și coaching.

Filosofia noastră – echilibru și realizare de sine 

Această idee de a conecta oamenii cu oportunitățile unui nou job stă la baza ideii filosofice de „Eudaimonia”. Eudaimonia este un termen grecesc care cuprinde conceptele de fericire, prosperitate și stare de bine, acel well-being. În esență, eudaimonia este o stare de bine ce ține de sfera personală și socială, care este atinsă prin găsirea și îndeplinirea unei viziuni. Este o stare de a fi și o forma de perfecționare continuă a vieții.

Eudaimonia implică descoperirea calităților și aptitudinilor proprii, dezvoltarea valorilor și a relațiilor semnificative cu ceilalți, precum și contribuția la comunitatea. Este un ideal care este asociat cu o viață împlinită și satisfăcătoare, undeva între echilibru și realizarea de sine.

Prin conectarea forței de muncă locale cu oportunități de muncă diverse, Centru de Angajări oferă tuturor șansa de a-și atinge potențialul și de a trăi o viață împlinită. Noul birou din Brașov este un exemplu real al acestei filosofii puse în practică, ajutând la crearea de mai multe oportunități pentru întreaga comunitate.

Caravana cu Angajări: ce este și cum a deschis oportunități de angajare pentru toți cei care caută un job

Caravana cu Angajări este mult mai mult decat un simplu eveniment de recrutare. Este o oportunitate unică de a-ți descoperi pasiunea, de a-ți depăși limitele pe care le ai și de a începe o nouă călătorie în direcția succesului. Indiferent de experiența sau de panoplia de competențe pe care le-ai dobândit de-a lungul timpului, Caravana cu Angajări oferă o șansă egală fiecărui candidat de a le expune. 

Atunci cand cineva se alătura Caravanei, se alătura de fapt și unei comunități de oameni dornici să își găsească rolul în lumea profesională. 

Odată cu extinderea în Brașov, ne-am propus să punem la dispoziția celor interesați de găsirea unui loc de muncă o gama mai largă de oportunități de joburi, de la entry-level până la poziții de management. Un prim pas a fost realizat prin organizarea Caravanei cu Angajări în Prahova și Brașov. 

Și astfel, luna trecută, fiecare prahovean și brașovean dornic de un nou job a început călătoria spre succes alături de Caravana cu Angajări.

Întreaga echipă a fost pe teren pentru a oferi suport personalizat celor care caută un loc de muncă. Am plecat de la ideea de nevoia de consiliere individuală privind cariera pentru a putea identifica împreună ce rol i se potrivește fiecăruia, ca mai apoi să îi ghidăm pe parcursul întregului proces. Iar aici ne gandim la includerea unor resurse precum scrierea și updatarea CV-ului, sfaturi utile pentru interviuri și probe practice etc.  Toate acestea vor fi încununate în curand cu obținerea certificărilor și licențelor necesare pentru diverse profesii.

Un nou centru de formare profesională pentru viitorii specialiști

În a doua parte a acestui an, ne-am propus să includem în acest spectru larg și ofertant încă un beneficiu, care este gândit să deservească atât zona companiilor, cât și pe cea a candidaților: dezvoltarea programelor de formare profesională pentru a ajuta fiecare viitor angajat să dobândească abilitățile și cunoștințele necesare pentru a-și îmbunătăți perspectivele de angajare.

Ne dorim să păstrăm aceeași promisiune: atât angajații, cat și angajatorii, să găsească în noi un partener de încredere care sprijină comunitățile, oferind cele mai bune locuri de muncă și un personal competent.  

Avantajele de a colabora cu o echipă de specialiști cu know-how internațional

Am început cu un sediu în București, iar apoi ne-am extins în România, în Arad și Brașov, ca mai apoi, în acest an să fim prezenți și în Marea Britanie, în Londra. Promisiunea noastră către companii a fost să oferim întotdeauna servicii complete și excelente, personalizate pentru nevoile lor, și să creăm oportunitatea minunată de a-și consolida echipa și de a se dezvolta. 

Odată cu noul birou în Brașov, ne propunem să oferim beneficii semnificative pentru angajatorii din toate industriile și ne bazăm pe 3 factori-cheie:

  1. Angajatorii din Brașov și din împrejurimi vor avea acces la o bază largă de candidați, inclusiv personal non-UE.  Faptul că ne folosim de factorul de proximitate pentru a veni cu suport în timp real, reprezintă un avantaj competitiv.
  2. Ne angajăm să oferim tuturor acces la soluții moderne de recrutare eficiente atât din punct de vedere al timpului, cat și al costurilor. Centrul de Angajați poate gestiona procesul de recrutare în numele angajatorilor și poate reduce costurile asociate cu angajarea personalului, precum și timpul și efortul necesare pentru găsirea candidaților adecvați. 
  3. Venim cu un know-how internațional, ceea ce ne permite să oferim consultanță și asistență în numeroase aspecte ale recrutării, atât din punct de vedere legislativ, cât și din punct de vedere al experienței în industrie.

Toate acestea reprezintă un avantaj competitiv semnificativ în industria în care activează fiecare companie, ajutând la educarea unei forțe de muncă mai conștiente și mai motivate. Iar acest lucru se traduce în dezvoltarea economiei locale, în afaceri profitabile și în comunități dinamice și prospere.