Ia-ți viitorul în propriile mâini!

Găsește-ți viitorul job la Caravana cu Angajări

Ești în căutarea primului loc de muncă?

Sau dorești să îți schimbi cariera?

Suntem aici să te ajutăm să găsești jobul perfect!

19-23 aprilie , Prahova Value Center, parter, Galeria Comercială, Ploiești

Ne găsești și pe:

Bine ați venit la Caravana cu Angajări!

Aici vei putea aplica pentru joburi în diverse industrii.

Indiferent de nivelul de experiență sau de domeniul de activitate, suntem convinși că vei găsi jobul perfect la Caravana cu Angajări. Și în același timp îți vei face cunoscută valoarea pe care o poți aduce unei companii.

În plus, vei avea acces la o gamă largă de resurse și sfaturi pentru a-ți crea CV-ul perfect, pentru a te pregăti pentru interviuri și pentru a-ți dezvolta abilitățile profesionale. Îți vom oferi suportul necesar pentru a-ți atinge obiectivele profesionale și a-ți construi un viitor de succes. 

Dorim să ai o experiență plăcută alături de noi. Poți aduce CV-ul actualizat sau îl putem face împreună. Tu doar fii deschis să discuți cu echipa Centrului de Angajări despre experiența și abilitățile tale.
Abia așteptăm să te întâlnim!

Descoperă o lume de oportunități pentru compania ta

Te invităm să te alături
Caravanei cu Angajări

Te invităm să te alături Caravanei cu Angajări, o oportunitate excelentă care conectează angajatorii cu candidații potriviți. Suntem dedicați să oferim cele mai bune servicii de recrutare, leasing de personal, outsourcing și să ajutăm companiile să își găsească angajații ideali.

Prin trimiterea materialelor de branding, a pozițiilor disponibile și a profilului  candidatului, vei avea ocazia să promovezi compania și să atragi noi talente în echipa ta. De asemenea, vei avea acces la o bază de date cu candidați calificați și experimentați, care sunt în căutarea unor noi oportunități în carieră.

Pentru mai multe detalii, te rugăm să ne scrii pe office@centru-de-angajari.ro

Așteptăm cu nerăbdare să ni te alături!

Sună la +40 770 827 000

Avem misiunea de asigura angajatul cu un loc de munca bine platit!

Începând cu 2019 am organizat Caravana cu Angajări. Mergem în fiecare oraș al țării pentru a conecta angajatul perfect cu angajatorul ideal. Pe site-ul nostru vei găsi mai multe informații.

Mergem și mai departe, conectând angajatul perfect cu angajatorul ideal oriunde ar fi datorită platformei internaționale pe care o vom lansa în 2023.