Soluții complete de leasing de personal, outsourcing și recrutare, personalizate pentru nevoile tale

Externalizarea serviciilor de Resurse Umane aduce întotdeauna un avantaj competitiv, ceea ce o transformă într-o inițiativă strategică. Fie că preferi leasingul de personal sau outsourcing-ul, ai nevoie de o agenție de recrutare a forței de muncă care să fie agilă și care să îți gestioneze procesele și dinamica care există în lanțul de aprovizionare – de la depozit la client. Ai nevoie de o abordare holistică pentru a genera încredere partenerilor de afaceri și pentru a menține relații productive de colaborare.

Piaţa logistică şi industrială din România cunoaște o creștere constantă, activitatea de închiriere din primul semestru al 2022 reprezentând 52% din totalul spațiilor închiriate în 2020.

Soluțiile de recrutare ale Centrului de Angajări sunt concepute pentru a veni în ajutorul tău, indiferent de provocările cu care te confrunți.

Beneficii:

Experiența vastă în acest domeniul logistic ne-a permis să dezvoltăm soluții de recrutare rapide și eficiente, specifice industriei.

Optimizează-ți procesul de recrutare, astfel încât excepțiile să nu devină o regulă. Suntem singura agenție de recrutare a forței de muncă care îți oferă cel mai rapid și eficient proces de recrutare a personalului.

Succesul tău este și al nostru. Anticipăm nevoile pieței și întotdeauna oferim cele mai bune soluții de outsouring, leasing de personal, recrutare și managementul forței de muncă.

Întotdeauna am creat servicii care ies din sfera convenționalului. Credem că transformarea unei probleme într-o oportunitate necesită agilitate și expertiză din partea noastră, astfel încât tu să te ocupi doar de dezvoltarea afacerii.

Cunoaștem provocările pieței și de aceea oferim soluții rapide. Garantăm înlocuirea în maxim 72 de ore a oricărui angajat. De asemenea, modul nostru de lucru reduce timpul de angajare. Avem întotdeauna o listă cu candidați extraordinari.

Adaptabilitatea la schimbare este un atu, iar echipa noastră este cunoscută pentru expertiza și agilitatea sa, indiferent de locația ta. Recrutăm personal calificat și necalificat în fiecare zi și avem soluții pentru orice provocare.

Recrutarea pentru sectorul logistic cunoaște foarte multe provocări: instabilitatea socio-economică, salariile care nu mai țin pasul cu inflația, noile reguli implementate după pandemia de COVID-19 și război, mediul diferit de lucru. Toate acestea conduc la o creștere a fluctuației de personal.

Centru de Angajări vine cu o soluție pentru această problemă a pieței muncii și oferă o nouă soluție – Replacement. În 72 de ore ai asigurat înlocuirea oricărui angajat.

Conform unui studiu EY, 43% dintre angajați sunt dispuși să renunțe la locul actual de muncă pentru un salariu mai mare, condiții mai bune și flexibilitate.

Agenția de recrutare are misiunea de a oferi o nouă imagine acestui sector și de a selecta candidații potriviți, care să se integreze în cultura organizațională a companiei și care să fie încântați de pachetele salariale primite.

Pot realiza acest lucru prin:

  • Oferirea unor pachete salariale atrăgătoatre;
  • Folosirea canalelor de comunicare;
  • Susținerea interviurilor de angajare, alegerea candidaților și susținerea întregului proces de recrutare

Centru de Angajări vine cu o soluție pentru această problemă a pieței muncii și oferă o nouă soluție – Replacement. În 72 de ore ai asigurat înlocuirea oricărui angajat.

Orice industrie și sector.

Oriunde în România și în Marea Britanie.

Oportunitățile de dezvoltare pot fi fructificate oricând. Secretele succesului sunt agilitatea și expertiza echipei de peste 20 de ani.