Putere prin Educație: Cum reduce EduJobs™ decalajul privind salarizarea pentru muncitorii necalificați

Putere prin Educație: Cum reduce EduJobs™ decalajul privind salarizarea pentru muncitorii necalificați

Învață de la cei mai buni experți în domeniu, numai la EduJobs

În noua economie globală, educația a devenit un egalizator. La EduJobs™, credem în puterea educației de a transforma vieți și de a da oamenilor puterea de a-și atinge potențialul. Prin demersurile noastre de a oferi posibilitatea de a urma cursuri de calificare celor care nu au avut această oportunitate este o dovadă a angajamentului nostru ferm de a construi un viitor mai bun pentru toți. 

Ca centru de recrutare și pregătire ne-am asumat misiunea de a elimina decalajul pentru muncitorii necalificați, oferindu-le șansa la un loc de muncă prin programele noastre de pregătire. Cursurile noastre sunt concepute pentru a dobândi abilitățile și cunoștințele de care au nevoie pentru a se integra cu succes în piața muncii care este într-o continuă schimbare.

Cui se adresează cursurile de formare profesionale oferite de EduJobs™

Indiferent dacă ești la început de drum, nu ai o calificare și îți dorești să îți îmbunătățești perspectivele de angajare sau ești un manager sau antreprenor care caută să găsească angajați calificați, EduJobs™ este centrul de pregătire care îți este alături. Programele noastre sunt concepute pentru a satisface nevoile atât ale celor care caută locuri de muncă, cât și ale angajatorilor care vor să ofere o instrucție personalizată cu cele mai bune persoane certificate.

Studiile recente1 demonstrează faptul că persoanele care urmează programe de pregătire au de două ori mai multe șanse să găsească un loc de muncă, comparativ cu cei care nu apelează la astfel de resurse. Aceasta este o dovadă a puterii educației2 și a potențialului pe care îl are un astfel de program de a transforma vieți și de a construi un viitor mai prosper.

Cu accent pe instruirea practică și abilitățile practice, cursurile noastre sunt concepute pentru a ajuta participanții să dobândească experiență reală și încredere de sine. Unul dintre obiectivele noastre este să oferim tuturor cunoștințele de care au nevoie pentru a reuși în domeniul de carieră ales.

Cum sunt create cursurile EduJobs™ 

EduJobs™ organizează în perioada următoare primul său curs certificat pentru funcția de operator de stivuitoare pentru a satisface cererea în creștere din industrie. Cursul este conceput pentru a oferi participanților cunoștințele și abilitățile necesare pentru a opera stivuitoare în condiții de siguranță și eficiență. 

Ne-am propus să oferim training de calitate, iar după terminarea cursului, participanții primesc o certificare recunoscută de angajatorii din industrie. 

Cum se desfășoară primul curs pentru stivuitoriști

În sala de clasă, participanții vor învăța despre principiile de operare, ghidurile pentru siguranță și procedurile de întreținere. În sesiunile practice, aceștia vor avea ocazia să opereze stivuitoarea sub supravegherea celor mai bune persoane certificate pentru instruire.

Cei prezenți vor învăța cum să manevreze stivuitoare în spații înguste, să ridice și să miște încărcături de diverse dimensiuni și forme și să lucreze în siguranță într-un mediu de depozitare. Scopul nostru este de a oferi participanților noștri abilitățile și cunoștințele necesare pentru a deveni operatori de stivuitoare competenți și încrezători. 

Prin oferirea unei instruiri de primă clasă și a unei certificări, EduJobs™ susține pe cei doritori de dezvoltare profesională să deprindă abilitățile de care au nevoie pentru a reuși pe piața muncii de astăzi. 

Pe măsură ce avansăm în anul 2023, rămânem loiali misiunii noastre de a crea o lume în care educația este accesibilă tuturor. Scopul nostru este de a da oamenilor puterea și cunoștințele de care au nevoie pentru a reuși, și te invităm să te alături nouă în această călătorie către un viitor mai bun pentru toți.

Ce este EduJobs™

EduJobs este mai mult decât un simplu centru de pregătire. Este o rază de speranță și o oportunitate pentru cei care au nevoie de angajare. Prin angajamentul nostru ferm de a furniza educație de primă clasă și instruire practică, EduJobs™ face o diferență reală în viețile oamenilor care nu au avut posibilitatea de a urma cursuri de perfecționare sau reconversie profesională. Credem cred că fiecare persoană merită șansa de a reuși și suntem dedicați în a susține acest demers. EduJobs™ nu este doar despre pregătirea oamenilor pentru locuri de muncă, ci și despre dorința fiecăruia de a-și  prelua controlul asupra vieții și de a-și construi un viitor mai bun. Prin programele inovatoare și abordarea holistică, EduJobs™ demonstrează că orice este posibil atunci când ai suportul și resursele potrivite la îndemână. 

EduJobs™ este un proiect create și dezvoltat de Centru de Angajări, și are într-o primă etapă misiunea de a ajuta muncitorii necalificați să dobândească abilități și să găsească locuri de muncă mai bine plătite. Planurile de viitor includ o diversitate mult mai mare de cursuri din diverse domenii, de la logistică și producție la marketing și fashion.

1 Impact of Skills Training in Morocco_HR.indd (ilo.org)

2 IZA World of Labor – The dynamics of training programs for the unemployed