Bine ați venit la

Centrul Medical Vicențiu și Prietenii lui

dedicat în întregime acordării de îngrijiri medicale și tratamente gratuite pentru copiii cu autism și ADHD

Aici, la Centrul Medical Vicențiu și Prietenii lui, înțelegem că părinții copiilor cu tulburare de spectru autist (TSA) sau cu tulburare de hiperactivitate cu deficit de atenție (ADHD) au nevoie de servicii specializate de recuperare medicală și terapie adaptate nevoilor copilului lor.

De aceea, echipa noastră de experți a dezvoltat o gamă de terapii special concepute pentru a ajuta copiii cu TSA sau ADHD. Tratamentele noastre includ terapie ABA, terapie ocupațională, logopedie și kinetoterapie pediatrică.

side-view-tutor-teaching-child-how-use-abacus
Alături de tine și copilul tău

Terapii create în jurul nevoilor tale

Și pentru că ne dorim să fim aproape de fiecare părinte și copil al comunității noastre, oferim tratamente gratuite pentru toate vârstele părinților ai căror copii au fost diagnosticați cu TSA sau ADHD.

Toate terapiile noastre sunt concepute pentru a îmbunătăți abilitățile de comunicare, interacțiunea socială și managementul comportamentului, pentru a maximiza dezvoltarea generală a copilului, inclusiv dezvoltarea neuromotorie.

Și da, știm. Știm că nu este ușor atunci când nu știi de unde să începi. De aceea, oferim sprijin și îndrumare părinților care se pot simți copleșiți de procesul ce implică diagnostic și tratament.

Aici ai o comunitate.

Niciodată nu ești singur.

La Centrul Medical Vicențiu și Prietenii lui, ne asigurăm că celui mic i se oferă cea mai bună îngrijire și primește sprijin, de la începutul călătoriei cu noi și până la sfârșit. Profesioniștii noștri cu experiență vor lucra îndeaproape cu tine și cu familia ta pentru a se asigura de obținerea unor rezultate de succes privind evoluția copilul tău.

Contactează-ne astăzi pentru mai multe informații despre tratamentele și serviciile noastre gratuite.

girl-climbs-wooden-game-pediatrician-doctor-s-office-while-they-help-her-climb

Terapie ocupațională

Adaptarea la mediul ambiant; Dobândirea independenței în viața de zi cu zi prin activități terapeutice.

Terapie ABA

Evaluarea detaliată a abilităților sociale, motorii, îngrijire personală, academice; Întărirea comportamentelor dorite și descurajarea celor nedorite.

Logopedie

Înțelegerea și exprimarea limbajului; Formarea cuvintelor și propozițiilor.

Kinetoterapie pedriatică

Dezvoltarea neuromotorie; Analiza posturală; Recuperarea medicală; Recuperarea progresivă a fiecărui membru corporal al copilului.

Despre

Centrul Medical Vicențiu și Prietenii lui

Centrul Medical Vicențiu și Prietenii lui a fost înființat în 2023 și are ca scop asigurarea tratamentelor moderne și a suportării în întregime a costurilor aferente pentru copiii cu probleme medicale.

Centrul Medical Vicențiu și Prietenii lui este susținut de Centru de Angajări. Suntem singura agenție de recrutare a forței de muncă care îți oferă cel mai rapid și eficient proces de recrutare a personalului.

Contact: +40724675758 sau +40724908908