Tu ne spui UNDE ai șantierul și CE candidați dorești. Noi ne ocupăm de CUM îi recrutăm și în CÂT timp.

Soluțiile de HR sunt vitale în industria construcțiilor, unde e nevoie de stabilitate datorită impredictibilității economice, unde orice fluctuație de personal produce blocaje și întârzieri. Anul 2023 se anunță a fi sub semnul incertitudinii din cauza scumpirii materiilor prime și a energiei, dar și a altor factori precum războiul și inflația.

În ultimii 2 ani, autorizațiile în construcții au atins un maxim istoric al ultimilor 10 ani. În acest context, piața se confruntă cu un deficit semnificativ de forță de muncă.

În prima jumătate a anului 2022, la nivel național erau peste 22.000 de șantiere și investiții.

Potrivit unui studiu IBC Focus, 26,4% dintre marii constructori din România au angajat muncitori străini. Aproape 12% dintre companii sunt în proces de recrutare de forță de muncă din afara țării, în timp ce 24,5% se orientează către specialiști tot din afara țării.

Centrul de Angajări vine în întâmpinarea provocărilor din piață cu soluții specializate de outsourcing și leasing de personal din România. În cei 4 ani de activitate, retenția angajaților pe perioadă nedeterminată a fost de 100%. În plus, soluția de replacement vine ca o plasă de siguranță pentru dezvoltator, care în 72 de ore poate înlocui orice angajat.

Piața locală a construcțiilor prevede o evoluție de +8,4% în 2023, +9,2% în 2024 și +7,5% în 2025. Aceasta este prognozată pe baza investițiilor din PNRR.

Beneficii:

Experiența în domeniu ne recomandă să oferim consultanță de top, bazate pe analize și tendințe ale pieții. Reduci timpul necesar pentru recrutare, iar modul nostru de lucru elimină birocrația, reducând cheltuielile.

Succesul tău este și al nostru. Anticipăm nevoile pieței și întotdeauna oferim cele mai bune soluții de outsouring, leasing de personal, recrutare și managementul forței de muncă.

Întotdeauna am creat servicii care ies din sfera convenționalului. Credem că transformarea unei probleme într-o oportunitate necesită agilitate și expertiză din partea noastră, astfel încât tu să te ocupi doar de dezvoltarea afacerii.

Cunoaștem provocările pieței și de aceea oferim soluții rapide. Garantăm înlocuirea în maxim 72 de ore a oricărui angajat. De asemenea, modul nostru de lucru reduce timpul de angajare. Avem întotdeauna o listă cu candidați extraordinari.

Adaptabilitatea la schimbare este un atu, iar echipa noastră este cunoscută pentru expertiza și agilitatea sa, indiferent de locația ta. Recrutăm personal calificat și necalificat în fiecare zi și avem soluții pentru orice provocare.

Abordarea agenției noastre de resurse umane ajută la optimizarea proceselor de recrutare. Construcțiile implică o serie de proceduri care minimizează accidentele în muncă, documente specializate pentru a fi în conformitate cu reglementările locale etc.

Descoperă soluțiile complete ale Centrului nostru de Angajări.

Orice industrie și sector.

Oriunde în România și în Marea Britanie.

Oportunitățile de dezvoltare pot fi fructificate oricând. Secretele succesului sunt agilitatea și expertiza echipei de peste 20 de ani.