Determinarea este aliatul succesului

Acționează acum!

Am dezvoltat cea mai rapidă agenție de recrutare a forței de muncă, astfel încât să putem ajuta colegi, parteneri și candidați să aibă oportunități multiple de dezvoltare. Investim conitnuu în fiecare zi și continuăm să ne extindem acoperirea națională și internațională.

 

Într-o lume în care companiile sunt nevoite să fie agile, Centrul de Angajări răspunde acestor cerințe. De 4 ani am redefinit modul în care organizăm procesul de recrutare, și pentru că ambiția noastră nu se oprește aici, venim în întâmpinarea piețelor cu noi soluții. Privim spre viitor, dar acționăm în prezent. Suntem determinați să ne atingem toate obiectivele, iar aceste calități le căutăm la viitorii noștri colegi.

Niciodată nu ești prea respectat, prea fericit, prea valorizat.

Tot ceea ce întreprindem, facem cu și pentru oameni. Suntem concentrați pe rezultate, dar în același timp ne dorim să creăm un mediu relaxant și productiv atât pentru candidați, cât și pentru colaboratori.

 

Aici, a fi colegul nostru este sinonim cu experiențe pozitive, respect reciproc, egalitate, diversitate, incluziune, agilitate și responsabilitate socială.

Oamenii sunt ambasadorii noștri

Când companiile aleg Centrul de Angajări, nu optează pentru o agenție de recrutare. Ei aleg oamenii noștri. Echipele noastre dedicate definesc CDA –agilitate, o experiență prietenoasă și profesională pentru partenerii noștri, în fiecare zi, în fiecare locație.

"Recomandam Centru de Angajări ca fiind un partener serios, prompt, care își îndeplinește obligațiile contractuale la timp, oferind servicii de calitate la prețuri competitive."
Alexandra Catana
Administrator
Hai in echipa Centru de Angajari

Procesul nostru de recrutare

Credem că fiecare loc de muncă este unic. Călătoria ta și oportunitățile de dezvoltare sunt de asemenea unice. Tu ești unic. Dorim să ne asigurăm că, indiferent de poziția pentru care aplici, ne cunoaștem reciproc și ne potrivim.

 

Suntem un loc de muncă unde oamenii nu își doresc să rămână în zona de confort, vor să avanseze în carieră și au determinarea de a face lucrurile să se întâmple. Oricât ar fi de ambițioase obiectivele tale, te vom susține și încuraja să le îndeplinești.

Căutăm o persoană…

  • Adaptabilă – în orice provocare este o oportunitate de a schimba abordarea;
  • Determinată – știi ce vrei, iei inițiative pentru a-ți atinge obiectivele;
  • În evoluție – dornic/ă de a afla mai multe, de a evolua profesional;
  • Agilă – faci totul bine și rapid, te adaptezi oricărei schimbări de situație.
  • Rețea internațională – oportunități de dezvoltare pe plan intern și internațional;
  • Mediu de lucru dinamic – nu există 2 zile la fel, dar ai lângă tine colegi dedicați cu care formezi o echipă, și nu ești singur/ă;
  • Beneficii salariale – pachet competitiv;
  • Echilibru – credem într-un program de lucru care aduce un echilibru între viața profesională și cea personală.
  • Call Center
    • Sales
    • Recrutare
  • Payroll
  • HR

Vezi toate posturile disponibile:

HR Branch Manager

HR Branch Manager

Locație: Brasov Cautăm un HR branch manager în zona Brașov pentru a se alătura echipei noastre!  În calitate de HR branch manager, vei fi responsabil  de activitatea administrativă, salarizare șirecrutare personal,
Sales Consultant

Sales Consultant

Locație: Brasov Condu-ți echipa de vânzări către succes!  Ești o persoană ambițioasă în căutarea unei cariere provocatoare și a unei echipe de profesioniști în vânzări foarte motivați?  Căutăm un Senior
Sales Consultant

Sales Consultant

Căutăm colegă sau coleg cu experiență pentru a fi noul nostru Sales Consultant.Ești pregătit/ă să te alături echipei Centrului de Angajări? Ce vei face aici? Ești noul nostru Senior Sales
International Sales Consultant

International Sales Consultant

Căutăm colegă sau coleg cu experiență internațională pentru extinderea soluțiilor noastrepe piețele europene.Ești pregătit/ă să te alături echipei Centrului de Angajări? Ce vei face aici? Ești noul nostru International Sales

Suntem cea mai rapidă agenție de forță de muncă datorită oamenilor.

Agilitatea este una dintre calitățile noastre care ne diferențiază. Tot ceea ce facem, facem bine, astfel încât partenerii noștri să se dezvolte și să își atingă obiectivele. În același timp, aici creăm și comunități extraordinare de oameni care caută noi oportunități în carieră, locuri de muncă mai bine plătite.

Ia-ți timpul necesar, gândește-te la întrebări, fii sincer cu tine și cu noi. Indiferent de poziția pentru care aplici, procesul nostru de recrutare este același, cu mici diferențe (în funcție de cerințele postului).

Targ Locuri de Munca

Etapa de aplicare

  1. Îți cauți echipa și poziția pe care ai dori să o ocupi.
  2. Aplici pentru jobul dorit în maxim 2 minute.

Etapa de interviu

  1. Telefonic – stabilim detaliile și programăm o întâlnire.
  2. Video – ne vedem online, discutăm .
  3. Interviuri față în față – în funcție de poziția pentru care ai optat, te invităm să cunoști echipa, să îți prezentăm sediul și să discutăm.

Abia așteptăm să te cunoaștem!

Etapa de decizie

Te invităm oficial în rândul comunității noastre. Asta înseamnă că ne-a placut tuturor, atât ție, cât și nouă, ce am văzut și ce am auzit.

Bine ai venit!